عکاسی صنعتی و تبلیغاتی
عکاسی صنعتی و عکاسی تبلیغاتی مسعود رئوفی
استودیو تخصصی عکاسی صنعتی و عکاسی تبلیغاتی مسعود رئوفی | شماره تماس : 88044484-021
عکاسی صنعتی ضمن اینکه تمام خصوصیات یک عکس تبلیغاتی را باید در خود داشته باشد به مولفه های مهم دیگری نیز نیازمند است هدف عکاسی تبلیغاتی تنها معرفی کالا نیست بلکه تشویق و ترغیب مشتری به خرید و استفاده از محصول یا پروداکت می باشد ٬ به بیان ساده تر عکاسی صنعتی می بایستی بیننده را به خرید کالا ترغیب کند و مصرف کننده را به سمت استفاده از محصول سوق دهد.
در این شاخه از عکاسی که به عکاسی تبلیغاتی موسوم است ، عکاسان معمولا سعی می کنند تا ضمن تاکید بر جنبه های مثبت کالا و یا حتی مهمترین جنبه کاربردی کالا و با در نظر گرفتن طیف مخاطب ، و همچنین تحلیل قشر مخاطب محصول ، اقدام به تهیه عکسی بنماید تا بتواند بطور بسیار مختصر و مفید و جذاب و در عین حال توصیف کننده کامل کالا ، کالا را در دید بیننده به یک نیاز تبدیل نماید و این بوجود اوردن نیاز در مخاطب آنهم تنها با یک عکس نیازمند تجربه بالا و دانستن علوم مختلفی چون روانشناسی ٬ گرافیک ٬ جامعه شناسی و … می باشد ٬ به همین دلیل است که اکثر عکاسان تبلیغاتی معروف دنیا در حقیقت یک تیم تبلیغاتی هستند و از چندین نفر و حتی چند ده نفر تشکیل شده اند .
عکاسی صنعتی در لغت به معنای فنّ عکاسی و عکسبرداری است و همچنین به عمل و شغل عکّاس نیز گفته میشود این هنر در اکثر زبانهای جهان فتوگرافی خوانده میشود که ترکیبی از دو کلمهٔ یونانی فتو به معنی نور و گرافی به معنی ثبت یا نگارش است. بنابراین، فتوگرافی به معنای نقش کردن با نور است.
استودیو عکاسی صنعتی و عکاسی تبلیغاتی مسعود رئوفی متخصص در انواع عکاسی تبلیغاتی عکاسی صنعتی عکاسی مواد غذایی عکاسی دکوراسیون داخلی عکاسی پوشاک و عکاسی معماری عکاسی خلاقانه و بافت می باشد
عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی در لغت به معنای روش عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی و عکسبرداری است و همچنین به عمل و شغل عکاس نیز گفته میشود.این هنر در اکثر زبانهای جهان فتوگرافی خوانده میشود که ترکیبی از دو کلمهٔ یونانی فتو به معنی نور و گرافی به معنی ثبت یا نگارش است.بنابراین، فتوگرافی به معنای نقش کردن با نور است.
عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی یعنی ثبت و ایجاد یک تصویر؛ که در دو مرحله انجام میشود: نخست، بهدستآوردن تصویر به وسیلهٔ دوربین و ثبت آن روی نگاتیو (فیلم) یا گیرنده تصویر الکترونیکی و دوم، ظاهر کردن تصویر مخفی حاصل از دوربین عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی و پایدارکردن آن.
در این روش کاری دریافت و ثبت نور بر روی یک سطح حساس به نور، مانند نگاتیو یا گیرنده تصویر باعث میشود الگوهای نوری بازتابیده شده یا ساطع شده از اشیاء بر روی سطح حساس به نور (نقره کلرید یا گیرنده) تأثیر گذارد و باعث ثبت تصاویر گردد.
عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی دارای سه جنبهٔ علمی، صنعتی و هنری است؛ بهعنوان یک پدیدهٔ علمی متولد شد، بهشکل یک صنعت گسترش یافت و به عنوان هنر تثبیت شد.عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی توسط یک فرد کشف و تکمیل نشدهاست، بلکه نتیجهٔ تلاش بسیاری از افراد در زمینههای مختلف و اکتشافات و نوآوریهای آنان در طول تاریخ است و سالها قبل از اختراع عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی، اساس کار دوربین عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی وجود داشتهاست اما اولین تصویر لیتوگرافی نوری در تاریخ ۱۸۲۲ میلادی توسط مخترع فرانسوی، ژوزف نیسهفور نیِپس تولید شد و پس از آن توانست عکسی دائمی از طبیعت به نام اصطبل و کبوترخانه را خلق کند. او با همکاری لوئی داگر، آزمایشهایی را بر ترکیبات نقره براساس یافتههای یوهان هاینریش شولتز انجام دادند و داگر در تاریخ ۱۸۳۷ توانست روش داگرئوتایپ را اختراع کند.
تئوری عکس رنگی سهرنگ، توسط جیمز کلرک ماکسول در تاریخ ۱۸۵۵ پیشنهاد شده بود. برپایهٔ نظریهٔ او، نور مرئی از سه رنگ اساسی قرمز، سبز و آبی، تشکیل شدهاست. پس فیلمی از سه لایه ساخت که هر لایهٔ آن نسبت به یکی از سه رنگهای اولیه حساس بود و توانست نخستین عکسرنگی را در تاریخ ۱۸۶۱ به ثبت برساند.
جورج ایستمن در تاریخ ۱۸۸۴ میلادی فیلم رول را که فیلمی از جنس پلاستیک آغشته به امولسیون ژلاتینی است را ابداع کرد و با ساخت دوربین جعبهای در تاریخ ۱۸۸۸، عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی را برای مردم عادی مقرون به صرفه نمود و تحول مهمی در عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی ایجاد کرد. ادوین لند نوعی دوربین آنالوگ ظهور فیلم فوری موسوم به دوربین پولاروید را اختراع کرد که بلافاصله پس از عکسبرداری، نسخهٔ چاپشدهٔ عکس را پرینت میکردند و عکس گرفتهشده یک دقیقه بعد و در مدلهای جدیدتر تا چند ثانیه بعد، قابل رویت بود.
در عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی آنالوگ، باید تمامی تدبیرات اعمّ از: اصلاح رنگ، نور و کنتراست را قبل از نوردهی انجام داد. چون تقریباً بعد از نوردهی و ظهور فیلم، در این خصوص کار زیادی نمیشود انجام داد. ظهور در عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی به معنای مواجهه دادن فیلم عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی یا کاغذ عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی با مواد شیمیایی است که باعث تبدیل شدن فیلم به یک تصویر منفی (نگاتیو) یا مثبت (اسلاید)، و یا کاغذ به تصویر عکس میشود در حالی که عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی دیجیتال به فرایند ثبت تصاویر به وسیلهٔ دریافت و ثبت نور برروی سطح حساس به نور سنسور الکترونیکی گفته میشود. الگوهای نوری بازتابیده شده یا ساطع شده از اشیاء بر روی سطح حساس به نور سنسور تأثیر میگذارد و باعث ثبت تصاویر میگردد.